Undergång

Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är för sent?

Undergång är en rysare för unga vuxna som utspelar sig i naturreservatet Näsbokrok, på ön Nidingen och i underjorden.

Gillar du nordiska väsen så är det den här boken du ska köpa! Pris 190 kr inklusive frakt, beställ i formuläret nedan. Faktura skickas tillsammans med boken.

Bra att veta! Vi lagrar inga personuppgifter och kommer inte att skicka ut något nyhetsbrev till dig. Om du vill hålla dig uppdaterad om förlaget så gilla gärna vår facebooksida.

Vill du veta mer? Klicka här för att provläsa ett kapitel.

Recensioner
Här kan du läsa om vad andra tyckte om boken Undergång. Recensionerna kommer från olika bokbloggar på internet och andra källor. Vad tycker du själv om boken?

”Tycker du om sagor, sägner och fantasy är den här boken perfekt för dig. Tycker du dessutom en bok som håller dig fängslad ska du definitivt läsa Undergång av Nathalie Sjögren. Rekommenderar den varmt!”
Kim Kimselius

”Åhh, jag har nyss läst klar den, den var så bra!! ?
Författaren måste verkligen göra en uppföljare. Vill veta vad som händer med Mark och vem det är som styr honom.
Toppen bra bok! Kan inte vänta tills författaren släpper ut något nytt.”
Elisabeth Eriksson, Bokus

”Detta är författarens andra roman, Nathalie Sjögren är också publicerad i novellantologin Steampunk-sagor. Undergång beskrivs som skräckroman eller rysare för unga vuxna, men baseras på fantasyns genrekaraktäristiska: tvillingarna Emy och Melissa dras, omedvetna om sina magiska förmågor, in i Underjorden, en parallellvärld befolkad av väsen från nordisk mytologi.”
Agneta Edwards, BTJ-häftet nr 3, 2017

”Efter att ha sträckläst  boken ”Undergång” av författaren Nathalie Sjögren återupplever jag om och om igen den fantasifulla värld hon så talangfullt har skapat. Direkt leds man in i en oavbrutet spännande berättelse där den nordiska folktron möter verkligheten i en fräsch och nytänkande tappning. Jag anar att de vackra naturtrogna miljöbeskrivningarna har inspirerats av författarens kärlek till vår praktfulla moder jord som i sin tur ännu ruvar på hemligheter. Hemligheter att både längta och fasa inför. Bered dig på att få uppleva hur Sveriges underbara natur mitt framför ögonen förvandlas till en värld där monstruöst groteska varelser sprider sin förruttnelse och ett förblindande mörker som sedan stannar kvar i fantasin långt efter att du lagt ned boken.”
Therese.C.Larssons Bok-Blogg

”Naturen är beskrivet på ett sätt som gör mig nyfiken. Halland är annars ett landskap jag åker i 120 km/t genom på väg någon annanstans. Nu blev jag nyfiken på naturreservatet Näsbokrok och Nidingen fyr på en ö utanför kusten. Det kanske skulle gå att göra utflykter till dessa ställen i förbindelse med boken?”
TiraTigerFörlag