Våra författare

Tommy Gustafsson bor i ett litet samhälle utanför Strängnäs tillsammans med fru och två barn. Till vardags arbetar han som studie- och yrkesvägledare på ett gymnasium i Södertälje. På fritiden sysslar han med en massa olika saker. För närvarande spelar han gitarr i två band (Da Skywalkers och Some Say They Live By Night). Båda konstellationerna finns att lyssna på där man vanligtvis konsumerar musik. Dessutom försöker han snickra och bygga en massa saker hemma trots att han har tummen mitt i handen, vilket resulterar att hans konstruktioner inte alltid blir som det var tänkt från början. Det som Tommy brinner för är sitt författande. All energi han förlorar på annat tar han igen när han skriver. Tommys enorma manus bearbetas i skrivandets stund och kommer heta ”Resenären och Banemannen”. Det blir hans första boksläpp och han kan knappt vänta på att bli publicerad!

 

Alexander Jönsson skriver på manuset ”Skuggländerna – Männen med röda kåpor” som är första delen i serien Skuggländerna. Alexander är en utbildad manusförfattare som bor i Stockholm och jobbar inom tv-produktion. På fritiden, när han inte skriver eller läser andras litterära verk, så gillar han att spela dataspel, se på anime och träna. Att utforska andra världar än vår egen är hans största intresse oavsett om det är han själv eller någon annan som har kommit på dem.

Lisa Rodebrand driver Fantasiförlaget som ger ut äventyrsböcker inom fantasy, science fiction och skräck för ungdomar och vuxna. Lisa är civilekonom och har läst Förlags- och Bokmarknadskunskap i Lund. Hon har skrivit två egna böcker: dystopin Revolt och rymdoperan En droppe i Rymden. Lisa bor på Öland tillsammans med katterna Nisse och Sunny.