Våra författare

Tommy Gustafsson bor i ett litet samhälle utanför Strängnäs tillsammans med fru och två barn. Till vardags arbetar han som studie- och yrkesvägledare på ett gymnasium i Södertälje. På fritiden sysslar han med en massa olika saker. För närvarande spelar han gitarr i två band (Da Skywalkers och Some Say They Live By Night). Båda konstellationerna finns att lyssna på där man vanligtvis konsumerar musik. Dessutom försöker han snickra och bygga en massa saker hemma trots att han har tummen mitt i handen, vilket resulterar att hans konstruktioner inte alltid blir som det var tänkt från början. Det som Tommy brinner för är sitt författande. All energi han förlorar på annat tar han igen när han skriver. Tommys enorma manus bearbetas i skrivandets stund och kommer heta ”Resenären och Banemannen”. Det blir hans första boksläpp och han kan knappt vänta på att bli publicerad!

Nathalie Sjögren har skrivit rysaren Undergång som kom ut 2016 och rysaren Serandos förbannelse som hade release i februari 2019. Nathalie är den nåltovande skräckförfattaren. När hon inte skriver arbetar hon med ull och skapar porträttlika dockor. Hon gör helst dockor från olika tv-serier och musikartister. I grunden är hon gymnasielärare i engelska och historia och bor tillsammans med sin man, två barn och tre hundar på en fårgård. Nathalie hittar inspiration till sina böcker från tv, film, musik och böcker men även genom att ta promenader och då prata högt med sig själv. Det är oftast då hon kommer på lösningar till olika scener eller hur en bok ska sluta. Genom att varva skrivandet med handarbete håller hon uppe sin kreativitet.

Emil Haskett från Vimmerby har skrivit en urban fantasy med titeln Dit du inte får gå, Emil är medicinsk sekreterare vilket han även utbildar elever till. Läsande och skrivande är en stor del av hans liv, så pass att flera timmar per dag gärna får gå till det. Stephen King och Neil Gaiman är de största influenserna i hans skrivande. På fritiden gillar han att spela brädspel och umgås med vänner. I boken Dit du inte får gå så vill han berätta om människans lockelse till det förbjudna, vår längtan efter sådant som inte är bra för oss men också om vad som kan hända om man faktiskt trotsar sina rädslor och följer sitt hjärta. Boken kom ut hösten 2017.

Lisa Rodebrand driver Fantasiförlaget som ger ut äventyrsböcker inom fantasy, science fiction och skräck för ungdomar och vuxna. Lisa är civilekonom och har läst Förlags- och Bokmarknadskunskap i Lund. Hon har skrivit två egna böcker: dystopin Revolt och rymdoperan En droppe i Rymden.