Våra författare

Nathalie Sjögren har skrivit rysaren Undergång som kom ut 2016 och rysaren Serandos förbannelse som hade release i februari 2019. Nathalie är den nåltovande skräckförfattaren. När hon inte skriver arbetar hon med ull och skapar porträttlika dockor. Hon gör helst dockor från olika tv-serier och musikartister. I grunden är hon gymnasielärare i engelska och historia och bor tillsammans med sin man, två barn och tre hundar på en fårgård. Nathalie hittar inspiration till sina böcker från tv, film, musik och böcker men även genom att ta promenader och då prata högt med sig själv. Det är oftast då hon kommer på lösningar till olika scener eller hur en bok ska sluta. Genom att varva skrivandet med handarbete håller hon uppe sin kreativitet.

Emil Haskett från Vimmerby har skrivit en urban fantasy med titeln Dit du inte får gå, Emil är medicinsk sekreterare vilket han även utbildar elever till. Läsande och skrivande är en stor del av hans liv, så pass att flera timmar per dag gärna får gå till det. Stephen King och Neil Gaiman är de största influenserna i hans skrivande. På fritiden gillar han att spela brädspel och umgås med vänner. I boken Dit du inte får gå så vill han berätta om människans lockelse till det förbjudna, vår längtan efter sådant som inte är bra för oss men också om vad som kan hända om man faktiskt trotsar sina rädslor och följer sitt hjärta. Boken kom ut hösten 2017.

Lisa Rodebrand driver Fantasiförlaget som ger ut äventyrsböcker inom fantasy, science fiction och skräck för ungdomar och vuxna. Lisa är civilekonom och har läst Förlags- och Bokmarknadskunskap i Lund. Hon har skrivit två egna böcker: dystopin Revolt och rymdoperan En droppe i Rymden.